dinsdag 14 mei 2013

Kochi en Munnar

Onze stage zit erop. Het was weeral afscheid nemen en ik vond het toch spijtig dat we niet wat langer op het summer camp konden blijven, want het theaterstuk van mijn groep stond nog op de planning, alsook een laat Holi-festivalleke...

Momenteel zijn we in Kochi. Gezellig stadje aan het water, waar we chinese visnetten hebben gespot en ook wat rond gescooterd hebben. De kookles was een tegenvaller, ipv zelf iets te mogen doen moesten we kijken en noteren, het resultaat mocht er wel zijn ;-)







Net 3 dagen Munnar achter de rug: hill station, niet te warm, theeplantages, regen, overenthousiaste driver, olifanten, ...





Morgen hebben we een houseboat gehuurd voor 24h, hiermee varen we de lokale backwaters af en genieten we vooral van de rust en het uitzicht!

Ben niet in de mood om veel te typen want tis hier veel te warm! Dermee enkele foto`s ;-)


donderdag 2 mei 2013

3 maand India eist zijn tol...


Het komt op zijn einde, en we beginnen het te voelen:

  • Broeken en linnen zakken die gescheurd zijn, 
  • Nieuwe Birckies die eruit zien alsof ge ze al 5 jaar hebt,
  • Wit bestaat niet meer, grauw is de juiste benaming nu (mijn ma zal haar werk hebben),
  • Eelt tussen de tenen omdat ge constant op teenslippers loopt,
  • Kabel van de oplader die het elk moment kan begeven,...
Nog 4 dagen stage en dan zit het erop. Daarna hebben we nog 2 weken de tijd om te genieten. Genieten van  Paneer butter Masala, het strand, Indische mannen, Kochi, natuur, garlic naan, goedkope waxing/pedicure/manicure, scooters, 35°C, houseboats, vers fruitsap, gesprekken zonder inhoud, Kerala, kofta's, wilde zee, Munnar hillstation, cocktails, massages en nog zoveel meer. 

Overzichtje van deze week: