zondag 3 februari 2013

Tomorrow

Een week India … Precies of we hier al langer zitten eigenlijk. Een kort overzicht:


Dinsdag hadden we om 10h30 met Kiran (onze stagebegeleider hier) afgesproken om onze schooltjes te bezoeken. Tegen 15h kwam hij aangereden en aangezien de kinderen maar school hebben tot 16h was het niet echt de moeite om nog te gaan. We zijn dan maar gaan shoppen!


’s Avonds nodigde onze huisbaas ons uit om eens naar zijn huis te gaan, wat een verschil met het India dat we al zagen … Kitscherig, westers, luxe, … Het was vrij duidelijk dat deze mensen tot de hogere klasse behoorden.


Woensdag was dus de big day, onze stageplaats voor de komende dagen bezoeken. Het eerste schooltje was dicht aangezien ze naar de film waren, maar het tweede schooltje zag er echt cool uit. Kleinschalig, wat in de slums, en de vrouwelijke teachers waren zeer geëmancipeerd ;-)

Vrijdag stond er niets op de planning, dus zijn we de toerist gaan uithangen, maar Hubli kan je niet echt een toeristische stad noemen, de grote markt waar Sanjeev (onze huisbaas) van sprak, was ons wat te kitcherig, en in het fameuze Glass House zat er geen glas meer. Blijkbaar komen er een Hubli echt heeeeeel weinig toeristen, want de volgende dag stonden we op de voorpagina van het lokale nieuwsblad:


Zaterdag bezochten we en cricketmatch in Katghatgi en gingen we lunchen bij Kiran (onze mentor hier).

En vandaag hebben we een zwembad gevonden!! Morgen begint onze werkweek dus we hebben nog even genoten van het lekker weertje J


Nog even een kleine verklaring van de titel; everything is tomorrow, maar als het zover is, gebeurt er uiteindelijk niets. We gingen dinsdag naar school, simkaarten en internetsticks regelen, postzegels halen (voor Blijde), ATM zoeken, … en er is niets van gekomen J Ondertussen is het zondag en het enigste wat we hebben zijn 2 simkaarten, we hebben wel een internetcafé gevonden maar das toch ook geen permanente oplossing.

1 opmerking:

  1. Hey Grietje, leuke foto's! Zo heb ik wat zicht op je shoppinggedrag ;-)Ziet er goed uit. Je kan misschien eens kijken hoe het er daar aan toe gaat in de kleuterklas?

    BeantwoordenVerwijderen